Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-377-66082668
Факс: + 86-377-66082669
Е-маил: лбпеарлпигмент@алииун.цом
Адреса: Индустријска зона екосистема Ли Он, Ванцхенг округ, Нанианг град, Хенан ПР Кина

Дубаи МЦС март 19-21 СТАНД БР

Хоосиер Стате, САД 10-12 април, 2018

Куала Лумпур, Малезија 11-13. Септембра 2018

Гуангџоу, Кина 4-6 децембра 2018

Dom > О нама

О нама

Наша Хисторија

Историја Лингбао Пеарл Пигмента.

☆ 2001 Лингбао је основан у Нан Ианг Цити. Као најранији произвођач бисерних пигмената, капацитет је био 600 тона годишње.


☆ 2003 Лингбао Пеарл Пигмент постао је Топ Бранд на тржишту у Кини за стручност у пеарл пигменту и висококвалитетним продуцтс.Куалити једнако Мерцк Глобал.


☆ 2007 ЛингБао је додао четири производне линије и две радионице повећавају капацитет до 1000 тона годишње. Искоришћавање међународног тржишта.


☆ 2008 Више од двадесет техничких стручњака се придружило истраживачима докторских студија у Центру Линг БаоТецхнологи. Цристал серија, серија Диамонд, серија Цхамелеон магнетних серија постала је популарна међу Лингбао корисницима.


☆ 2010 Лингбао Пеарл Пигмент је популаран на европском, источном тржишту АИСА на свијету Наш производ је следљивост и висок квалитет, сертификат система управљања квалитетом ИСО9001, 14001, 18001.


☆ 2011 Лингбао Циљ пројекта зелене земље, уведена линија за рециклажу отпада.


☆ 2013 Лингбао регистрована достигнућа за тржиште ЕУ и производи Лингбао достигли су више од 80 земаља.


☆ 2014 Лингбао Р & Д центар је сарађивао за иновације и развој материјала за ефекте са Вухан универзитетом, НанИанг учењем Нормал Университи


☆ 2015 Лингбао поседује 2 фабрике модернизације са укупним годишњим капацитетом од преко 3000 тона.


☆ 2017 Нова генерација еколошки прихватљивог ЛБ бисерног пигмента чини њен изглед.


Наша фабрика

Лингбао је водећи међународни произвођач бисерних пигмената. Са широким спектром производа, испоручујемо интелигентна решења за боју за премазе пластичне штампарске козметичке ект индустрије. Ми се залажемо за: квалитет светске класе, напредну техничку подршку, иновације на тржишту.


Основана 2001. године, сада је Лингбао једна од водећих компанија на глобалном тржишту и технологији у индустрији бисерних пигмената. Са годишњим капацитетом од 10.000 мт пеарлесцентних пигмената, такође имплементирано и сертификовано управљање квалитетом засновано на ИСО9001, МЕС (Мануфацтуринг Екецутион Систем) и СПЦ (Статистицал Процесс Цонтрол), осигурава да Лингбао пеарлесцент пигменти буду међу најбољима на тржишту.


Фокус на иновативност и одрживост, Лингбао је применио 5 патената на технологији обраде бисерних пигмената, доноси фасцинантне боје нашим купцима и у исто време смањује потрошњу енергије. Уз свеобухватне инвестиције у истраживање и развој, Лингбао константно проширује своју позицију као иноватор и поуздан партнер.


Наш производ

Природни сљунак бисерни пигмент, синтетички мица бисер Пигмент Цхамелеон серија, дијамантска серија, пигмент боје, серија сјајних злата, магнетска серија.


Апликација производа

Премазивање, мастило, пластика, козметика.


Наш цертификат

ИСО9001, ИСО14000, Реацх, СГС,


Опрема за производњу

4 фабрике модернизације Једна линија аутоматског паковања, Р & Д центар, комплетан сет опреме за контролу квалитета. 4000 тона Капацитет


Тржиште производње

40% Европска и САД, 20% Азија, 20% Блиски исток и Африка, 10% Аустралија.


Наш сервис

Наш тим продаје је професионалан, међународни и двојезичан са страственим погоном. Ми смо посвећени да пружимо брзу помоћ са флексибилним радним распоредима у складу са временским разликама.


Сва наруџбина мора ићи кроз продајне тимове, производне тимове, тимове за примјену, тимове за контролу квалитета, пакирне тимове и логистичке тимове. Трудимо се само за бољи и бољи квалитет за купце.

Наши стручњаци поседују специјалистичка знања и широк спектар производа који стварају фасцинантан ефекат у различитим апликацијама. Помажемо произвођачима да пруже савремени, висококвалитетни изглед многим својим производима.


Са широким портфолијом пеарл пигмента, испоручујемо интелигентна решења за боје за пластичне штампарске козметичке ецт индустрије. ЛБ Пеарл Пигмент се обавезује на: квалитет светске класе, напредну техничку подршку, иновације на тржишту, бесплатне узорке, брза испорука и кредитна плаћања.