Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-377-66082668
Факс: + 86-377-66082669
Е-маил: лбпеарлпигмент@алииун.цом
Адреса: Индустријска зона екосистема Ли Он, Ванцхенг округ, Нанианг град, Хенан ПР Кина

Дубаи МЦС март 19-21 СТАНД БР

Хоосиер Стате, САД 10-12 април, 2018

Куала Лумпур, Малезија 11-13. Септембра 2018

Гуангџоу, Кина 4-6 децембра 2018

Dom > Примена премаза

Примена премаза

Линг Бао пеарлесцент пигменти се користе у различитим системима премаза и слојевима премаза. Они показују висок ниво разноврсности: прво, могу стварати импресивне оптичке ефекте, и друго, оне нуде практичне предности, трећу једноставну примену.

Ауто-рефинисх, Декоративно сликарство, Пластични премази, прашкасти премази, премази од дрвета

ЛингБао бисерни пигмент би требао бити добро оријентисан у филму дајући, умерен ФЛОВ и ПРИТИСАК.
Премази са пеарлизованим бојама могу се применити у скоро свим методама као што су:
--- Прскање
--- Ролер Цоатинг
--- Премаз за ваздушне завесе
--- Диппинг
--- Четкање
Међутим, како би се постигао оптимални ефекат бисера у премазима, наношење спреј је најприкладнија метода примјене.
Уопштено се каже да је бисерни пигмент боље оријентисан од Ал флоуцхеа.

Када је бисерни пигмент премазан, требало би да будете пажљиви од солвентног шока. Коришћење општег разређивача се препоручује.

Прекомерно мешање, прекомерно мешање или икада прекомерна обрада може довести до прелома плочастог љешњака бисерног пигмента у мање честице расипања светлости, стварајући мање сјајни изглед у филму. Бисерни пигменти су уништени, ако су дисперговани као општи неоргански пигменти. У овом случају, бисерни сјајни ефекат је слабији или се не генерише. Треба да избегнете прекомерно распршивање помоћу машине за распршивање, као што је млин за пескарење.

Када се комбинују са бисерним пигментима, боја боје се добро распрши. Слаба дисперзија остатака боја понекад узрокује бисерне пигменте да делују као перле, што мења стање дисперзије других боја (раст корпуса). Овај проблем се појављује очигледно у апликацијама у бојама и бојама. Сходно томе, требало би да будете веома опрезни у дисперзији боја. Недостатак дисперзије других боје узрокује промену величине честица других боја у бисерном пигменту.

Стање чишћења машина за обраду је такође важно за примену. Ако је стање чишћења линије лоше или у боји остане лака за фарбање, када је пеарлизирана боја пролазна у линији боје, бисерни пигмент оштро праши у линији, а ова прашина се појављује на финалном производу као страна материја.

Ефекат бисерног сјаја произведен је рефлексијом и пролазношћу свјетлости (Регулар Мултипле Рефлецтион). Сходно томе, у случају непрозирне формулације, спречава се редовна вишеструка рефлексија.

Боја боје су сометиоми који се користе за ауто боје, стога је важно провјерити боју позадине. У пољу за поправку, равна површина је потребна за добру оријентацију бисером.

Ако постоје неки системи боја (горњег) чистог слоја, као што је једнобојни премаз, двоструки горњи слој и тако даље, измјена финалног производа се мења.


Coated_plastic_wing_mirror(1)(001).jpgdecorative paints(1)(001).jpg


istock_000066138121_medium(1)(001).jpgplastic coatings(1)(001).jpg


powder coatings(1)(001).jpgPowder+Coating+copy(1)(001).jpg


slide3(1)(001).jpg