Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-377-66082668
Факс: + 86-377-66082669
Е-маил: лбпеарлпигмент@алииун.цом
Адреса: Индустријска зона екосистема Ли Он, Ванцхенг округ, Нанианг град, Хенан ПР Кина

Дубаи МЦС март 19-21 СТАНД БР

Хоосиер Стате, САД 10-12 април, 2018

Куала Лумпур, Малезија 11-13. Септембра 2018

Гуангџоу, Кина 4-6 децембра 2018

Специјални ефектни пигмент

Специјални ефектни пигмент

Цео свет производа са јединственим разноликостима боје, сјаја, сјаја и сјајних ефеката - то је оно што ЛБ Спективни ефектни пигмент стоји. Ми смо савршени партнер који доноси боју производима који обликују наш свакодневни живот, било кроз пластику, штампу, керамику, стакло или ...

Цео свет производа са јединственим разноликостима боје, сјаја, сјаја и сјајних ефеката - то је оно што ЛБ Спективни ефектни пигмент стоји. Ми смо савршени партнер који доноси боју производима који обликују наш свакодневни живот, било кроз пластику, штампу, керамику, стакло или превлаке. Наш производни програм има апликације за архитектуру, аутомобиле, потрошачке електронике. У комбинацији са функционалним технолошким пигментима, наши ефектни пигменти савршено балансирају лепоту и корисност.


Снажно препоручујемо производе:

Дијамантске серије Цхамелеон серија


Дизајн робе широке потрошње пружа важан подстицај за куповину; изглед је важан, а иновативни дизајн потрошачима даје додатну вредност тако што им омогућава да истакну своју индивидуалност. Невероватно је колико је ово лако са различитим бојама и ефектима. Молимо вас слободно нас контактирајте за Спеицал еффецт Пигментс!


Специјални ефекат Изглед Примена:
Молимо контактирајте нас за Спектни ефектни пигмент!


Hot Tags: спеицни ефектни пигмент, Кина, добављачи, произвођачи
Istraga