Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-377-66082668
Факс: + 86-377-66082669
Е-маил: лбпеарлпигмент@алииун.цом
Адреса: Индустријска зона екосистема Ли Он, Ванцхенг округ, Нанианг град, Хенан ПР Кина

Дубаи МЦС март 19-21 СТАНД БР

Хоосиер Стате, САД 10-12 април, 2018

Куала Лумпур, Малезија 11-13. Септембра 2018

Гуангџоу, Кина 4-6 децембра 2018

Dom > Знање > Sadržaj
Увођење бисерних пигмената
Mar 09, 2018

Пеарлесцент пигменти су природна танка кожа која покрива металне оксиде произведене од бисерног сјаја новог пигмента, може репродуковати природу бисера, граната, корала и метала који имају прекрасну и боју. Микро-транспарентан, равно обликован без, у зависности од рефракције светлости, рефлексије, преноса да покаже боју и осветљеност.

Бисерни пигменти су нетоксични, високотемпературни, лагани, кисели и алкални, не спонтано сагоријевање, не сагоревање, не проводљиви, не мигрирају се, како би се задовољили боје, пластичне масти, боје, кожа, штампа и бојење, гума, папир, козметика и друге индустрије различитих потреба, тако да изглед производа ових индустрија више бриљантних, лаких Полароид људи.

Бисерни пигменти се помешају са транспарентнијим материјалима, што више може произвести прекрасни бисерни сјај, такође се може помешати са провидним пигментом или бојом, како би се добила одговарајућа сјена, али би се требала избјећи непрозирним састојком или покрити снажну употребу пигмента као титаниум диоксид, пигменти жељезног оксида, не би утицали на бисерни ефекат. Боја боја пеарлесцентних пигмената може се заснивати на принципу мешања боја за производњу разних бисерних сјаја.

Пеарлесцент пигменти за неметалне функционалне пигменте за заштиту животне средине, 100% сувог прашкастог залиха, лако се равномерно распршују. Према величини великог броја различитих производа, истовремено величина честице може да утиче на бисерни сјај, величина великог бисерног сјаја који је блиставији, који покрива мање моћне, мале величине свиленкастог меког сјаја, али и бољу покривајућу силу.


Par: Обавештење о коришћењу бисерног мастила у сито штампи

Sledeći: Принцип бисерне пигментне финости