Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-377-66082668
Факс: + 86-377-66082669
Е-маил: лбпеарлпигмент@алииун.цом
Адреса: Индустријска зона екосистема Ли Он, Ванцхенг округ, Нанианг град, Хенан ПР Кина

Дубаи МЦС март 19-21 СТАНД БР

Хоосиер Стате, САД 10-12 април, 2018

Куала Лумпур, Малезија 11-13. Септембра 2018

Гуангџоу, Кина 4-6 децембра 2018

Dom > Знање > Sadržaj
ЛИНГБАО Пеарлесцент Пигменти за боје и премазе
May 16, 2018

Боје и премази данас се користе за безброј индустријских производа - било да се ради о аутомобилским дијеловима, архитектонским компонентама, потрошачкој електроници или свакодневним објектима. Осим заштитне функције, дизајн функција игра централну улогу у визуелном надоградњи производа. Производ мора бити не само квалитетан, већ и атрактиван за гледатеља.

 

Потражња на тржишту све више је усмерена ка премазима који омогућавају висококвалитетни, драгоцени и индивидуални дизајн производа и истовремено комуницирају функционалне карактеристике производа. Ово је једини начин на који се производ може јасно разврстати и одвојити од остатка. У том смислу, премази ефеката нуде јединствене могућности.

 

Производња ексклузивних премаза је огроман изазов за индустрију премаза. Да би произвођачи могли да задовоље очекивања својих купаца, ЛБ нуди компетентан и поуздан консалтинг апликација. Имамо на располагању кнов-хов и производе за наношење превлаке у нешто посебно. Пигмент препарати су доступни за развој посебних рјешења. Кроз нове догађаје, широка палета доказаних ефектних пигмената се континуирано продужава како би испунили чак и необичне жеље.


Par: Пеарлесцент пигменти у системима прашкастих премаза

Sledeći: Шта је Мица титаниум пеарлесцент пигмент