Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-377-66082668
Факс: + 86-377-66082669
Е-маил: лбпеарлпигмент@алииун.цом
Адреса: Индустријска зона екосистема Ли Он, Ванцхенг округ, Нанианг град, Хенан ПР Кина

Дубаи МЦС март 19-21 СТАНД БР

Хоосиер Стате, САД 10-12 април, 2018

Куала Лумпур, Малезија 11-13. Септембра 2018

Гуангџоу, Кина 4-6 децембра 2018

Dom > Знање > Sadržaj
Обавештење о коришћењу бисерног мастила у сито штампи
Mar 09, 2018

За избор метода штампе, пре свега за анализу производа. Сваки производ на површинском ефекту захтјева различитих, неких захтјева пеарлесцентних пигментних гранула (пеарлесцент ефект), неки захтијевају бисерне пигментне честице фине (бисерни ефекат је слаб), за грубе честице бисерног мастила, кориштење екрана начин штампања је бољи, напротив, употреба гравуре штампања. Пошто сито штампа примјењује пеарлесцентне пигментне честице веће, ивица је груба, тако да када свјетлост сије на њену површину, рефлектира више свјетла, његова боја је ојачана, свјетлија, производи "сјајни" ефекат, као што је Јиангки Нанцханг фабрика цигарета "Лусхан" етикета цигарета.

За неке посебне пеарлесцентне пигменте, када светлост удари на њену површину, боја сметње се може видјети у правцу угла одсјаја, али у правцу угла распршивања, комплементарна боја боје интерференције се и даље може видјети због свјетлости кроз танак слој. На пример, у бисерном црном мастилу, због рефрактивног ефекта пеарлесцентних пигмената, рефлектовани угао светлости није исти, показујући да ефекат није исти, у смислу црне у тамно зелену. Избор бисерних мастила је различит, учинак ефекта није исти, као што је Браон постаје тамно црвена.

Један је основни материјал "бурст". Овај проблем се генерално јавља када се штампа етикета цигарета Софт Баозхугуанг. Ако је употреба бисерних мастила на меканом паковању, морате користити честице релативно фине пеарлесцентне пигменте и употребу гравуре штампања, али зато што је меки пакет подлоге релативно танак, притисак гравуре штампања, проблем је релативно Тешко је контролисати бурст.

Друго, деформација папира. Када се употреба инфрацрвених сушења или бисерних производа за штампање природним сушењем, лаком деформацијом меког папира на налепници цигарета, контрола процеса је тежа. Али штампање златне, среброве картонске ситуације је много боље, погодније за употребу велике количине папирне бисерне штампе. Општа ознака цигарета Папир ако је 230-250 г / м2, за пеарлесцентно штампање је веома повољан.

Треће, да ли производ има посебан мирис. Етикете на цигарете на амбалажи захтевају мирис строжије. Сјајни пигмент није сасвим добар, али понекад зато што је прилагођавање бисерних мастила лоше, што резултира великим мирисом производа. Побољшањем опреме за бојење и штампање, овај проблем се може ефикасно избјећи.

Четири су хроматске аберације штампане материје. Због разлике у величини честица бисерних пигмената, тешко је контролисати разлику боја у процесу штампања. Када се користи сито штампа, она мора бити фине честице пеарлесцентних пигмената пре свега преко преноса екрана на подлогу, а грубе честице су екранске картице, тако да се штампањем, честице веће количине пигмента више акумулирају, боја штампане материје ће бити све више и плитко, што доводи до хроматске аберације.


Par: Која је употреба бисерних пигмената у прашкастим премазима?

Sledeći: Увођење бисерних пигмената