Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-377-66082668
Факс: + 86-377-66082669
Е-маил: лбпеарлпигмент@алииун.цом
Адреса: Индустријска зона екосистема Ли Он, Ванцхенг округ, Нанианг град, Хенан ПР Кина

Дубаи МЦС март 19-21 СТАНД БР

Хоосиер Стате, САД 10-12 април, 2018

Куала Лумпур, Малезија 11-13. Септембра 2018

Гуангџоу, Кина 4-6 децембра 2018

Dom > Знање > Sadržaj
Предности прајних премаза
Jun 02, 2018

Нова алтернатива - Прашкасти премази не ослобађају ВОЦ током процеса сушења. Оваква корист чини ове превлаке одрживим алтернативама традиционалним премазима са солвентним и воденим премазом.

Ефикасни - Прашкасти премази су високо ефикасни, јер су њене компоненте 100% чврсте и мало или никакав отпад се не производи. Нема потребе за системом за узимање узорака. Ако је потребно, кабина за прскање може бити инсталирана на релативно малом простору. Поред тога, системи за производњу течности обично се лако могу мењати у прашкасте системе, јер су транспортна опрема и опрема за сушење заменљива. Иако је капитална потрошња неопходна за замјену система за испоруку течности, она често брзо плаћа за себе кроз побољшану ефикасност.

Дурабле - Прашкасти премази су више отпорни на киселу кишу и ултраљубичасте зраке од сунца него текући премази. Они издржавају време, злостављање и ригорозност свакодневне употребе, и отпорни су на чип и гребање. Већ се ефикасно користе на производима који захтевају издржљивост, као што су архитектонска грађевинска панела и прозори, канцеларијски намештај, намештај на отвореном, уређаји, дечије играчке, бицикли, аутомобилске фелне и мотоцикли.


Par: Однос величине честица до перформанси

Sledeći: Пеарлесцент пигменти у системима прашкастих премаза