Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-377-66082668
Факс: + 86-377-66082669
Е-маил: лбпеарлпигмент@алииун.цом
Адреса: Индустријска зона екосистема Ли Он, Ванцхенг округ, Нанианг град, Хенан ПР Кина

Дубаи МЦС март 19-21 СТАНД БР

Хоосиер Стате, САД 10-12 април, 2018

Куала Лумпур, Малезија 11-13. Септембра 2018

Гуангџоу, Кина 4-6 децембра 2018

Dom > Знање > Sadržaj
Употреба мица-титанијског пеарлесцент Пигмента
Mar 09, 2018

Мица Титаниум пеарлесцент пигменти су погодни за различите системе мастила, гравуре и конвексна штампа неких конектора се могу мешати са сљуном титанијумом.

У процесу производње и коришћења штампарских мастила треба напоменути следеће тачке:

1. У процесу пигмента бисера и мастила може се благо мешати, како би се избегла површина оштећења пигмента изазваног губитком сјаја. Колико год да је могуће, без три ваљка, брза миксера или млинске лопте, машина за брушење. Ове ствари ће оштетити или лупати обложени филм, истовремено смањивати или оштетити бисерни сјај. У производњи високог вискозитета офсет штампа боје се морају користити за три ваљка, треба обратити пажњу на појачање отвора ваљка и колико је то могуће у временском периоду да се заврши мешање.

2. Састојци мастила у свим пигментима и конекторима морају бити провидни, како би се избјегло кориштење непрозирних адитива, као што су пунила.

3. У циљу побољшања дисперзије пеарлесцентних пигмената у мастилу, препоручује се употреба растварача мастила (воде или алкохола итд.), Првог прашка у праху у пасту, а затим помешати са мијешањем мастила, тако да се може равномерно мешани.

4. Мица Титаниум Пеарлесцент Инк има добру флуидити, тако да штампање танког пигмента и површине за штампање има процес паралелне оријентације, тако да пеарлесцент пигмент показује најбољи пеарлесцент ефект.

5. У припреми треба обратити пажњу да прилагодите киселинско-базну вриједност површине пеарлесцент пигмента како бисте избјегли флокулацију штампарског мастила или промјене вискозитета боје.

6. Приликом употребе бисерних мастила, као што су бисерне пигментне честице на које се сусрећу у случају падавина, пре употребе мешања једнако.


Par: Метода примене бисерних пигмената

Sledeći: Пигментна структура мица-титан бисерних пигмената