Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-377-66082668
Факс: + 86-377-66082669
Е-маил: лбпеарлпигмент@алииун.цом
Адреса: Индустријска зона екосистема Ли Он, Ванцхенг округ, Нанианг град, Хенан ПР Кина

Дубаи МЦС март 19-21 СТАНД БР

Хоосиер Стате, САД 10-12 април, 2018

Куала Лумпур, Малезија 11-13. Септембра 2018

Гуангџоу, Кина 4-6 децембра 2018

Dom > Знање > Sadržaj
Савети за обликовање и екструзионо-пеарл пигмент на пластику
Aug 07, 2018

Интензитет бисерног ефекта зависи од тога колико се тромбоцити добро поравнају паралелно са површином пластичног дела. У убризгавању, оријентација се може узнемиравати повлачењем када тромбоцити пролазе кроз капије, узрокујући тамне линије протока. Такве линије протока су мање приметне од оних које се формирају са непрозирним, металним пигментима, међутим. Пигментна "дезоријентација" се такође може десити на линијама заваривања. Моулдерс користе низ стратегија који помажу у спречавању протока и заваривања:


Подићи температуру смоле и плесни колико год је могуће, а да не нарушите изглед. Ово смањује вискозност растопа како би се омогућила боља оријентација тромбоцита и смањује хлађење, што узрокује варне линије. Моулдери често покривају калупе 75-100 ° Ф изнад нормалног с пеарлесцентс. Такође користе већу брзину и притисак убризгавања.Користите једноглавни калуп са клинастим вентилатором или капијама. Или користите мању капију која ће генерисати више стрижног загревања како би се топлота оставила довољно топла да би се минимизирале линије протока.Поставите капију у дебљи део дијела што је више могуће од препрека протока. У радијално-симетричним деловима, као што су капице, капија се поставља у средину дела, тако да смола тече концентрично.


Минимизирајте дужину спрата и тркача како бисте се топло загрејали.Држите дебљину честице што је могуће равномерније.Користите отворе за преливање како бисте уклонили линије протока.Користите концентрате пре него пигмент у праху ради лакшег руковања и боље дисперзије.


Умије и трнови морају бити чисти и без дефеката. Гребенице, буррс и опекотине могу утјецати тромбоците и створити површинске ознаке.


Пакети екрана треба бити одговарајуће величине. Као правило, величине мреже од 40 до 60 дају добру дисперзију пигмента. Повратни притисак може постати претјеран ако су екрани премали или се превише користе, посебно код великих бисера.


Par: Како пеарлесцентни пигменти раде и користе у пластичној индустрији

Sledeći: Нивои употребе бисерног пигмента на апликацији премаза