Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-377-66082668
Факс: + 86-377-66082669
Е-маил: лбпеарлпигмент@алииун.цом
Адреса: Индустријска зона екосистема Ли Он, Ванцхенг округ, Нанианг град, Хенан ПР Кина

Дубаи МЦС март 19-21 СТАНД БР

Хоосиер Стате, САД 10-12 април, 2018

Куала Лумпур, Малезија 11-13. Септембра 2018

Гуангџоу, Кина 4-6 децембра 2018

Dom > Новости > Sadržaj
Примена и развојна отпорност пеарлесцентних пигмената
Mar 09, 2018

Брз развој бисерних пигмената у амбалажи, штампарији и издавачкој индустрији ради добијања свеобухватнијих апликација, од козметике, цигаретних паковања, ликера, паковања за поклоне, до визиткарти, вошних картица, календара, насловница, а затим до сликовног штампања , текстилна штампа, бисерна пигментна фигура свуда. Посебно за пеарлесцент филм за паковање хране, њена потреба на тржишту се повећава, као што су сладолед, безалкохолна пића, бисквити, слаткиша, амбалажа за папирне теписоне и друга поља, кориштење бисерних филмова потрошачима са осећајем угодности.

Иако је потражња за пеарлесцентним пигментима у различитим пољима веома велика, али на тржишном аспекту, пеарлесцентни пигмент се још увијек сусрео са одређеним отпором.

Прво, тренутно тржиште продаје неколико врста бисерних пигмената (производни процес Мица Титаниум Сериес пеарлесцент пигментс) је врло сложен, прецизност процеса и захтјеви опреме, чинећи високе производне трошкове, ограничавајући широку примјену таквих пигмената. као што су многи произвођачи боје и произвођачи мастила били су веома заинтересовани за овај пигмент, али у стварној примени, али због високе цијене и заустављања. Стога је смањивање трошкова производње и постизање велике производње кључни корак за проширење тржишта.

Према релевантној анализи података: велика је титана бисерних пигмената у различитим штампарским бојама у проценту концентрације (квалитета) разлике, од којих је садржај сито штампа најмањи. Садржај мастила за сито штампу је 8% ~ 15%, садржај гравуре мастила је 15% ~ 25%, садржај флексо штампарског мастила је 15% ~ 25%; садржај оффсет мастила је 30%. Због тога ће употреба методе снимања сита смањити трошкове производње.

Једном речју, бисерни титанијум пеарлесцентни пигмент је нека врста новог концепта пигмента оптичке боје, има широк развојни простор, сигурно ће имати дубинско истраживање и континуирано смањивати трошкове производње, у блиској будућности широко распрострањена сљунка Титаниум пеарлесцент пигменти да креирају шири пут за кориснике да бирају производе и користе за стварање веће погодности.

Друго, примена пеарлесцентних пигмената је и даље у врло слабој вези, тренутни пеарлесцентни пигменти у премазима, пластици, штампарским мастилима, вештачкој кожи, грађевинским материјалима, козметици, папиру, амбалажним материјалима, текстилној штампи и бојењу и другим аспектима примењене технологије истраживање и развој су управо започели, јер већина људи мало зна о карактеристикама овог новог типа декоративних пигмената, примена и популаризација пеарлесцентних пигмената ограничена је захваљујући технологији примјене, малом техничком нивоу и лошем декоративном ефекту. Толико може да користи ову врсту пигмента за декорацију, да побољша производе са додатним производима, губи одличне конкурентске могућности. Али у потрази за бисерним пигментима, људи никада нису заустављали, јер људи јасно схватају истину: пробој у примени технологије ће често промовирати замјену индустрије, донијети неизмерне економске користи индустрији.


Sledeći: ne