Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-377-66082668
Факс: + 86-377-66082669
Е-маил: лбпеарлпигмент@алииун.цом
Адреса: Индустријска зона екосистема Ли Он, Ванцхенг округ, Нанианг град, Хенан ПР Кина

Дубаи МЦС март 19-21 СТАНД БР

Хоосиер Стате, САД 10-12 април, 2018

Куала Лумпур, Малезија 11-13. Септембра 2018

Гуангџоу, Кина 4-6 децембра 2018

Dom > Новости > Sadržaj
Како изградити утицајну пигмент компанију
Mar 09, 2018

Један, отклон висинске разлике

Бренд центар је највећа светла тачка је бренд, препознатљива личност бренда је лако привући пажњу јавности, како би освојила признање потрошача, да би доносила производе са високом доданом вриједношћу. Избегавајте позитивну конкуренцију, јефтин маркетинг. У трговачком тржишту, Интернет информационе технологије за интеграцију масовних предузећа у платформу, ова интеграција значи комбинацију ресурса, али када се разни слични производи удруже, то ће се суочити са бруталном конкуренцијом, тако да присиљавају предузеће да сличности и схватања карактеристика бренда да би се створиле разлике у производима. У истим производима истичу се, уз флексибилан пословни модел и ниво потрошње, стварајући карактеристике маркетинга, Бранд Малл је прожет с јаким персонализованим карактеристикама.

Ии. Јака апелација

Позиционирање бренда за потрошаче је критично, тачно позиционирање може брзо учинити бренд у срце потрошача, што брже за потрошаче да прихвате. Позиционирање Бранд Малл-а је да регрутује главне свјетске брендове како би задовољио различите стилове потражње потрошача, а како би осигурали квалитет производа истовремено изазивали емпатију потрошача, стекли повјерење.

Иии. Висококвалитетна кредитна заштита

Бранд Малл, играње је бренд плоча, елиминисање фалсификата и фалсификовања, фокусирање на квалитет производа и услуге, тако да задовољство послова, потрошачи лако. Ознака бренда компаније наглашава квалитет производа и квалитет услуга, тржни центар обраћа пажњу акумулацији кредибилности, бренд је добра репутациона заштита, трговачки центар на трговцима и продаја производа имају одређени степен надзора, како би се задовољиле потребе квалитета потрошача како би осигурали квалитет производа.