Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-377-66082668
Факс: + 86-377-66082669
Е-маил: лбпеарлпигмент@алииун.цом
Адреса: Индустријска зона екосистема Ли Он, Ванцхенг округ, Нанианг град, Хенан ПР Кина

Дубаи МЦС март 19-21 СТАНД БР

Хоосиер Стате, САД 10-12 април, 2018

Куала Лумпур, Малезија 11-13. Септембра 2018

Гуангџоу, Кина 4-6 децембра 2018

Дијамантски ефектни пигмент

Дијамантски ефектни пигмент

Дијамантски ефектни пигменти су израђени од високо транспарентне синтетичке сљуде обложене титанијум-диоксидом и (или) другим метал оксидом, нудећи спектар у распону од бијеле, златне, црвене, љубичасте, плаве и зелене, са различитом дебљином слоја. Он даје крајњим корисницима потпуно нови свет боје, са ...

Дијамантски ефектни пигменти су израђени од високо транспарентне синтетичке сљуде обложене титанијум-диоксидом и (или) другим метал оксидом, нудећи спектар у распону од бијеле, златне, црвене, љубичасте, плаве и зелене, са различитом дебљином слоја.

Он даје крајњим корисницима потпуно нови свет боје, са свежом, блиставом, сјајном оптичком димензијом и прекрасним нијансама; То је савршена комбинација боје и свјетлости, стварајући изузетно импресиван визуелни утјецај уз високу транспарентност, високу рефракцију, структуру глатког слоја и карактеристичне боје. Приказује добар ефекат огледала и супериорни индекс рефракције.

Са различитим распоном величине честица, његов чисти и сјајни сјај даје диван визуелни ефекат као дијамант. Широко се примењује у бојама, пластичном премазу, штампарском мастилу, зидном папиру, подовима, вештачкој кожи, премазу у праху итд.Детаљи о производу:


Молимо контактирајте нас за Диамонд Еффецт Пигмент!


Hot Tags: дијамантски ефектни пигмент, Кина, добављачи, произвођачи
Istraga