Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-377-66082668
Факс: + 86-377-66082669
Е-маил: лбпеарлпигмент@алииун.цом
Адреса: Индустријска зона екосистема Ли Он, Ванцхенг округ, Нанианг град, Хенан ПР Кина

Дубаи МЦС март 19-21 СТАНД БР

Хоосиер Стате, САД 10-12 април, 2018

Куала Лумпур, Малезија 11-13. Септембра 2018

Гуангџоу, Кина 4-6 децембра 2018

Dom > Пластичне апликације

Пластичне апликације

Линг Бао Пеарлесцент Пигмент се широко користи у пакирању ласерске маркирање ецт пластике

индустрију, која се може користити за стварање запањујућих визуелних ефеката. Пигменти засновани на сљиници одражавају светлост која пада на њихову површину.

Ово одраз ствара брилијантан метални ефекат. У свим случајевима различите врсте пигмента и различите инхерентне боје пластике утичу на прозирност и произведени златни ефекат.

Процес: екструзиона моулдинг, ињекционо лајсање, профилисање, профил екструзија, ливене смоле, ињекционо стретцх блов молдинг, латекс гума.


ЛингБао бисерни пигмент би требао бити добро оријентисан у филму дајући, умерен ФЛОВ и ПРИТИСАК.
За оптималне ефекте бисерних сјаја, неопходно је оријентисати плочице бисерних плочица паралелно са површином. У штампарији се лако може постићи добра оријентација пеарл пигмента.

Пигверулентни пеарл пигменти требају бити инкорпорирани темељним али нежним мешањем, јер су танке пигментне тромбоците осјетљиве на лом. Препоручљиво је прво припремити пасте бисерног пигмента у делу течног мастила или у растварачу или разблаживачу који је компатибилан са мастилом за штампање, а затим хомогено мешати пасту у остатак штампарског мастила који у друге аспекте су у потпуности формулисане. Једноставни мешачи су погодни за овај корак.

Прекомерно мешање, прекомерно мешање или икада прекомерна обрада може довести до прелома плочастог љешњака бисерног пигмента у мање честице расипања светлости, стварајући мање сјајни изглед у филму. Бисерни пигменти су уништени, ако су дисперговани као општи неоргански пигменти. У овом случају, бисерни сјајни ефекат је слабији или се не генерише. Треба да избегнете прекомерно распршивање помоћу машине за распршивање, као што је млин за пескарење.

Када се комбинују са бисерним пигментима, боја боје се добро распрши. Слаба дисперзија остатака боја понекад узрокује бисерне пигменте да делују као перле, што мења стање дисперзије других боја (раст корпуса). Овај проблем се појављује очигледно у апликацијама у бојама и бојама. Сходно томе, требало би да будете веома опрезни у дисперзији боја. Недостатак дисперзије других боје узрокује промену величине честица других боја у бисерном пигменту.

Стање чишћења машина за обраду је такође важно за примену. Недовољно чишћење машине за штампање вероватно изводи страну материју финалног производа.

Пеарл пигмент се може користити у комбинацији са другим бојама како би сакрили боју позадине. За добар ефекат бисерног сјаја, веома је важан фактор за комбиновање и / или равнотежу између пеарл пигмента и других боја.

Веома је важно да не проверите боју позадине посебно у пољу за штампање. Због тога што у већини случајева не постоје друге боје
додато у пеарлисед мастило.

Доступни ефекат бисерног сјаја се може још више повећати што је глаткија и чак и површина одабране штампе. Због тога, на пример, приликом штампања увек је пожељно користити папир високог квалитета.

Већина система за штампање не усваја (на врху) чистог слоја на бисерном сјају. Коришћење (горњег) чистог слоја мијења бисерни сјај ефекта финалног производа.


China_natural_rubber_latex_tube_hose2013510845126(1)(001).jpg塑料(1)(001).jpg


masterbatch3(1)(001).jpgmobile cover(1)(001).jpg


eck_162_conheader_03_mt1472818214d(1).jpg