Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-377-66082668
Факс: + 86-377-66082669
Е-маил: лбпеарлпигмент@алииун.цом
Адреса: Индустријска зона екосистема Ли Он, Ванцхенг округ, Нанианг град, Хенан ПР Кина

Дубаи МЦС март 19-21 СТАНД БР

Хоосиер Стате, САД 10-12 април, 2018

Куала Лумпур, Малезија 11-13. Септембра 2018

Гуангџоу, Кина 4-6 децембра 2018

Dom > Штампање апликација

Штампање апликација

ЛингБао пеарлесцент пигменти имају апликације у техникама штампе као што су гравуре, екран, офсет, флексо штампање.

Квалитетно штампање - у амбалажи или на самом производу - производи производе истичу од конкуренције. Технологије штампе имају огроман спектар могућности: папирна роба, тапете, декор и текстил, како би се назвали неколико. Имамо технолошку експертизу и материјале који вам омогућавају живот.

Процес:

Пре-влажење : За солвентне системе мастила, препоручујемо бочице са бисерним пигментима са растварачем (као што је етил алкохол, разређивач или само вода) у систему мастила. Оставите бисерне пигменте у растварачу неколико сати како бисте апсорбирали што је више растварача прије мешања пеарлесцентних пигмената у систем мастила. Ово ће постићи бољу дисперзију и зауставити бисерне пигменте од зачепљења скрапера.

Дисперзија : бисерни пигменти се лако распршују. У системима мастила ниске вискозности, довољно је мешање у ниској брзини. Не препоручујемо употребу машине за распршивање или брусилице са три ваљка, велике брзине како би се избегло оштећење бисерних пигмената и потенцијално губитак ефекта бисера. Предлажемо да додамо пеарлесцентне пигменте у систем мастила на последњем производном кораку како би се минимизирало оштећење његове структуре. Током процеса мешања препоручује се фиксно мала брзина и краће време.

Транспарентни медији за мастило : транспарентност мастила је кључни фактор за мастило на бисерном ефекту. Увијек користите прозирне мастило или везиво; иначе ће значајно утицати на последњи ефекат бисера.

Дистрибуција пигмената: када су пеарлесцентни пигменти боље распоређени и још више у мастилу, постиже се већи ефекат бисера: бисерне пахуљице морају паралелно са површином супстрата да би се постигао диван ефекат бисера.

Пх вредност : Када се у бази алкалног мастила користе у бисерним пигментима, користити алкалне додатке (као што је НХ 4 ОХ) за подешавање ПХ бисерних површина пигмента. Ако се користи алкални тиксотропни агенс за подешавање вискозитета боје, а ПХ површине бисерних пигмената је нижа од 7, неопходно је подесити ПХ површине бисерних пигмената како би се избјегло пигментирање масноће или нежељене промјене на мастилу вискозност.

Дозирање : Нормална количина пуњења пеарл пигмента завршеног мастила треба бити од 15 до 25% (овај проценат треба прилагодити методу штампе и жељеном коначном резултату).

За ЛингБао ометање бисерни пигменти не мешају две или више боја заједно, иначе ће ефекат бисера бити смањен или изгубљен.

Мрежа величина : Због тога што су бисерне пигментне величине честица веће од конвенционалних пигмената, један мора бити пазљив на мрежу цилиндра. При употреби 5 - 25 ум бисерних пигмената (просечна величина честица 12 碌 м), одговарајућа мрежа треба да буде 75 - 100 линс / цм; када користите 10 - 60 碌 м (просечна величина честица 25 ум), идеална мрежа треба да буде 60 линија / цм или мање. За солвентно мастило се препоручује 50 ум мрежа, али у овом случају филм са мастилом постаје веома дебео, па је потребно подесити температуру сушења.

Брзина производње : након што се мастило пренесе са цилиндра на папир, уверите се да мастило има довољно времена на папиру тако да су палете пеарлесцентних пигмената и површина подлоге потпуно паралелне да би се постигао најбољи крушки ефект

Површина подлоге : Да бисте постигли најбољи ефекат бисера док користите Притти пеарл пигменте, подлога треба да има равну и глатку површину


38588170-offset-printing-press-and-ink-pot(1)(001).jpgBC-solvent-vs-water-2(1)(001).jpgprinting-dublin(1)(001).jpgcmyk-e1418997062889(1)(001).jpgScreen-Printing-Ink-PVC-Ink-Light-102-White-Print-PVC-SS-Paint-Solvent-Based-Coating-Pigment(1)(001).jpgu=1921081725,3346435124&fm=27&gp=0(1)(001).jpgalmar-printing-ink-color-large(1)(001).jpgink(1)(001).jpgScreen-Printing-Noloy-Ink-High-Waterproof-102-White-Print-Fabric-Leather-SNB-TPU-Solvent-Based-Pigment(1)(001).jpg